Снимка: struma.bgВтори ден полицията в Сандански издирва 17-годишния Христо Христов, съобщава

...
Снимка: struma.bgВтори ден полицията в Сандански издирва 17-годишния Христо Христов, съобщава
Коментари Харесай

Тийнейджър изчезна в Сандански

Снимка: struma.bg

Втори ден полицията в Сандански търси 17-годишния Христо Христов, оповестява struma.bg. Граждани подали сигнали в полицията, че са видели момчето през вчерашния ден към обяд в региона на селата Микрево и Струмяни.

Друга диря от младежа няма. Христов излязъл от вкъщи си през вчерашния ден сутринта, облечен в тъмни облекла и с раница. Близките му не могли да открият часове наред контакт с него и алармирали в РУ-Сандански. От полицията умоляват, в случай че някой има някакви сведения за младежа, да оповестят в полицията или на тел.112. Това не е първото изгубване на Христов. Преди време отишъл на посетители при собствен другар без да се обади на околните, тогава още веднъж се наложило полицията да го търси.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 DJDHSUUO (преди 2 секунди) Рейтинг: 15 | Одобрение: 0 ВСИЧКИ БЕДНЯЦИ И СЕЛЯНИ ДА МИ ЯДАТ МАЗНИТЕ ГОВНА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР